ÇEKİL VE GÖR O ZAMAN!
57.Hükümetten sıfırlanmış terörle iktidarı devralan bir başbakan kendi iktidarında terörü en azgın noktaya getiriyor ve “Bu ülkede terör bizim iktidardan çekilmemizle bitiyorsa biz çekiliriz” diye konuşuyorsa bu milletle dalga geçmek olmaz mı? Kaldı ki, terörü besleyen tüm unsurlarla büyük bir dostluk içerisinde olan kendisidir.
PKK’yı Kandil’de maşa olarak kullanan ABD’nin ve Kandil’de PKK’nın tüm ihtiyaçlarını karşılayan Barzani ve Talabani’nin aynı hedefte yol arkadaşı bizzat Recep Tayyip Erdoğan’dır.
Türkiye’de PKK’ya verilen tavizlerin ise haddi hesabı yoktur.
Ne ile suçlandığı dahi bilinmeyen komutanlar cezaevinde süründürülüyor,”Kürdistan kurulsun” diyebilen ve AKP hükümetine çok ağır küfürler edebilen Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanına hiç kimse dokunamıyor. Kaldı ki,her biri PKK militanı gibi çalışan BDP’liler ülkenin her yerini Kandil temsilciliği yaptı,ortada bunları durduracak bir hükümet iradesi dahi yoktur.Durdurmayı bırak onlara adeta yol verilmektedir.
Yapmaları gereken sadece hukuk kuralları ne ise onu işletmek olan iktidar,maalesef kanunları onların menfaatine göre uygulamaktadır.
Türk milleti üzerinde büyük bir travma yaratan Habur sınırında PKK’nın şov görüntüleri buna çok büyük örnektir.
Seyyar mahkemeler kuruluyor ve PKK’lılar elini-kolunu sallayarak geçişler yapıyor ve hayatlarında görmedikleri bir coşku ile o bölgede teröristlere karşılama mitingleri düzenleniyordu.
“Önder Öcalan’ın talimatı ile geldik” diyorlar,pişmanlık duymuyorlar,terör örgütünün sembol kıyafetleri ile geliyorlar bu manzara karşısında Recep Tayyip Erdoğan’da “Habur Sınır Kapısı’nda yaşanan manzara karşısında umutlanmamak mümkün mü? Bu bir umuttur. Türkiye’de iyi güzel şeyler umut verici gelişmeler oluyor. Bunu son derece olumlu ve sevindirici bir gelişme olarak gördüğümü ifade etmek istiyorum.” diyebiliyorsa o ülkede terör artar mı, artmaz mı?
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan “Bu ülkede terör bizim iktidardan çekilmemizle bitiyorsa biz çekiliriz” sözleri aslında uygulamaya geçerse kazanan Türkiye olacaktır. En basitinden tek başına iktidar koltuğunda AKP değil de MHP olsaydı PKK böyle azabilir,PKK destekçisi Barzani ve Talabani bu derece de itibar görebilir miydi?Sadece bunun cevabı bile gerçekleri görmemize yardımcı olacaktır.
Terörü AKP iktidarı ve Recep Tayyip Erdoğan siyasi uygulamaları ve söylemleri cesaretlendirmiş,57.Hükümet zamanı eylem olarak bitme noktasına gelmiş PKK bu iktidar zamanı tekrar dirilmiştir.
Çünkü terör örgütü “Sayın Öcalan”,”Kürdistan” ve daha birçok benzer dili AKP’nin içinde de görmekten dolayı büyük rahatlık ve mutluluk içerisindedir.AKP’nin en etkili,en yetkili isimleri PKK’nın ağzı ile siyaset yapmaktadır.
Bir yıkım projesi olan “Kürt Açılımı” başlatıyorlar ve AKP’nin sulu gözlü yetkilisi Bülent Arınç 'Öcalan'ın yol haritası tartışılabilir' diyor ve gerçektende bir uzlaşma yaşayarak PKK ne istiyorsa “Kürt Açılımı” adı altında gerçekleştirmenin yolunu arıyorlar.
Türk milleti tepki gösterdiği için şimdi yalpalamaya başladılar,BDP’de siyasi manada kan bağı olan AKP’yi taleplerin karşılanması noktasında köşeye sıkıştırmaya çalışmaktadır.Yani her şeyin özeti terörü azdıran,teröristi şımartan AKP’nin politikalarıdır.AKP iktidardan çekilirse PKK yetim ve öksüz kalacaktır.
AKP hükümetinden “Kürdistan’ın” kurulmasına dair teminat alan ABD-Barzani ve Talabani’nin hesapları karışacaktır.
Sıfırlanmış terörle Türkiye’yi teslim alıp,PKK’nın en rahat eylem ve söylem alanı haline getiren Recep Tayyip Erdoğan milletin zekası ile alay etmeyi bırakmalıdır.
Çünkü her şey ortadadır.AKP’nin tüm kirli ilişkileri göz önündedir.
OKUNMA : 7721
3-Agustos-2010 Sali
Aktif Ziyaretçi :
ONLİNE DERGİLER
GENÇ SESLENİŞ
Süleyman ÇELİK
İsmail ÖZDEMİR
Bahadır Çoban
Enver Taha AYDIN
GÖKAY DÜZAY
TUĞBERK HASAN SEV
Mehmet SOLAKÇI
Mert GÜRLEK
EMEL DEMET KÖROĞLU
ARŞİVDEN
BAĞLANTILAR